sâmbătă, 15 octombrie 2011

I`m back!

 Astazi am filmat aproape tot proiectul la engleza.E despre viata pe alte planete.Scenariul: Apar nisrte cercuri in lanurile de porumb ale unui fermier.Un reporter face un documentar despre asta.Doi oameni de sitinta vad documentarul si discuta despre asta aducand argumente pro si contra existentei vietii pe alte planete.Un extraterestru paare  in cautare de oameni in timp cei vorbesc.Final?Extraterica se duce sa caute copii.Stiu, scenariu tampit, dar ce poti sa faci sa fie mega serios in maxim 15 minute?Mai ales cand se cer replici scurte [si multumesc Domnului ca asta s-a cerut!] 
 Am fost in parc [ah, eu sunt omul de stiinta pro] si am filmat de la ora 11 pana la 2.Am inghetat de frig.Extraterestrul a trebuit sa fie pictat cu tempera verde pe fata si i se usca :))...Apoi colegele se incurcau la replici si a trebuit sa stam cu foaia cu rpelicile.Treceau  niste copii random pe acolo si faceau galagie.Am urlat la ei.Thanks God ca nu s-a inregistrat pe camera ca jur ca nu m-am recunoscut!Ni s0au descarcat bateriile si reporterita a sunat pe cineva sa aduca si a ventit o batranica ce tinea in mana o frunza [o.o botanista?anyway, dragut :D] si am intrebat-o daca are bateriile pentru ca ne-a intrebat daca facem poze.Apoi mi-a zis ca nu e ea our guy:)). Am cumparat mancare la inceput si apa :)) Si am inregistrat!Ah, si ne-a trebuit grebla =)).
  Maine filmez scena cu celalalt om de stiinta care a trebuit sa plece.Sunt niste parti atat de amuzante! 
ex: Mister John avea cercei in timp ce dadea interviul.La un mom dat un kid zice "da` citeste mai tare!" .Fermierul , Mister John [adica o colega, toate suntem fete] a zis in loc de "afraid" "aFRIED" si in loc de "fear of God" "fire of God" :)).Deci era ceva de genul "my clients will be afried" si "I`m a person with fire of God" :)). Si, la un mom dat [asta e partea cea mai tare!] Rebe [extraterestra] tinea replicile reporterei in spate si apare in timp ce Mister John vorbeste =]]]] Extraterestrul care trebuia sa fie la final!
 Ah, am uitat sa zic: a pornit ploaia si a cazut OZN-ul [pe care am uitat sa il filmam] din copac si s-a stricat :)). Si initial colega extra trebuia sa poarte niste cutii in picioare pe post de talpi =]] .Nu le-a mai purtat ca o dureau piciorele de la ele.
  De abia astept sa fac filmuletul amuzant:)) <3 


  Cred ca ati observat ca a inceput sa ninga <3 Am facut poze <:-P Prima ninsoare din anul asta! De abia astept sa ma imbrac gros :)) Chiar stateam cu miss reoprter la telefon de vorba si ziceam ca, daca maine va fi zapada, scriu in vid "a month later...:))

 Si acum, pentru ca nu se poate sa nu dau ami departe melodiile care imi plac si pentru ca nu se poate ca fata asta sa ramana doar cu 4 likeuri si 2 commuri: amazing damn video pe care l-am ascultat de peste 7 ori :)) . Miss care canat e o prietena despre care am mai vb pe blog, in trecat. Nu zic mai multe ca poate se supaara pe mine :)) [gen nume, blog].Are o formatie si se numeste vector x si e damn good si eu vreau un album de la oamenii astia, asa ca sheruiti ca nu se stie pe unde poate ajunge :)) .

 See ya!

Un comentariu: